Menú de navegaciò
Views : 31
Category : Altres
  
Embed Code

SALAM GRUP va nèixer arran d’unes jams sessions, on músics marroquins i catalans van coincidir i per l’interés mutu en les músiques d’uns i altres, fins arribar a formar el grup cap a principis del 2014.

La formació actual està composada per: Ziana Rajae (veu); Abdel Jalil Mohamedía (violí àrab); Taha Boulikdane (teclat àrab) ; Musa Abdulà ( baix); Ivó Oller (trompeta); Quimi Montañés ( guitarra eléctrica); Rafik Dakka ( darbouka i percusió àrab ) i Cristina Arribas ( dansa àrab).

Els estils de música que toquen són diversos: Chaby ( món àrab), Jabalía ( Marroc ), Oriental (Egipte ), Raï ( Algèria ), etc…Música Popular Àrab fusionada amb Funk, amb bases rítmiques de baix, bateria i darbouka sobre violí i teclats àrab. ‘Solos’ de trompeta i guitarra elèctrica alternats amb ‘solos’ del violí i el teclat àrabs…Temes populars àrabs amb un tractament modern per escoltar i ballar. Cal destacar la part femenina del grup, amb la gran qualitat de la cantant solista, Ziana Rajae i l’art de la ballarina de dansa oriental, Cristina Arribas.